tiistai 3. joulukuuta 2013

Synttärilahja syksyltä

Lasten serkku täytti vuoden ja kävimme häntä tietenkin juhlimassa. Paketti sisälsi jotain pehmoista, niin kuin tänä vuonna usein ovat sisältäneet. Katsotaan kuinka ensi vuonna käy, kun palkkatyöhön palaan ja vapaa-aika tulee menemään suurelta osin kotihommissa ja tietenkin lasten kanssa puuhaillessa.

Vaatteiden kaavoja en enää muista, jostain Ottobresta kuitenkin, koko jotain 92 luokkaa. Omalle pojalle testasin ja paita olnkin juuri nyt varsin sopiva, housut menevät vielä pitkään resoreiden ansiosta kuitenkin jo nytkin. Täytyy sanoa, että tämä vaatekerta on yllä paljon paremman näköinen kuin näin kuvassa, pitäisi varmaan ottaa sovituskuvia enemmänkin!

Paidan trikoo ihanaa pehmeää koiratrikoota ja hihoissa Nanson raitatrikoota, molemmat palana ostettu kirppikseltä. Housut velouria, en muista mistä, applikaatiot tilkkuja. Toisella puolella pyöreä tasku, josta tuli kyllä aarteiden jemmaamiseen liian pieni, mikä lienee äidille helpotus ;). Koiran ruokakupissa lukee STAR ja leikkii luulla, joten applikaationa tietenkin tähti ja luu!

Resorin metsästykseen kului paljon aikaa, oikean sävyistä ei meinannut löytyä sitten mistään! Mallitilkun kanssa kiersin kangaskaupan jos toisenkin ja lopulta lötyi omista varastoista juuri samansävyinen resori ja vieläpä vain ja ainoastaan sen verran, että riitti resoreihin! Huomiona se, että tein resorit tähän kokeilumielessä yksinkertaisena, eli saumuroin sen yksinkertaisena hihansuihin ja sen jälkeen vain käänsin. Mielestäni tuli melko huomaamaton sauma.


Tämä ihana pieni poika <3 oli kirjoittanut pukille haluavansa yöpuvun, siinäpä tädille haastetta, mutta idea jo hautumassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti