lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjatehtaalta valmistunutta, kontti nro 1

Nyt kun JouluPukki on käynyt joka osoitteessa, voinen laittaa tänne hieman infoa siitä, mitä tehtaalta pukinkonttiin lähti. Isovanhempien lahjat onkin jo esitelty, siirrytään siis pienempään porukkaan.

Veljen perhe sai kesämies kekkosta. Veli ja poikansa saivat t-paidat, Rouvalle tein käsineet. Ainoastaan Neiti sai jotain pinkkiä, eli tunikan, kuva tuossa alempana.

Iso-Ukko poseeraa jälleen ja niin nauttii, että ;)
Veljen ja Pojan t-paidat. Pojan paitaa ei paljon viittinnyt mallailla, kun malli uskoo vielä pukkiin :). Miehen t-paita Suuri Käsityölehdestä, kokona taitaa olla peräti 58. Pojalle "Brave Fireman" koko 128, toivottavasti mahtuu kesällä vielä. Kangas on Käpyseltä.
Rouvan käsineet. Resorista tuli ehkä hieman tiukka, ainakin minun käteen, koska valkoinen saumurointi vilkkuu alta :(


Kummitytölle tein tosiaan tunikan pinkistä college kankaasta ja applikoin siihen Monster High pääkallon tilkuista. Tällä kertaa kanttauksen ompelu kaksoisneulalla sujui moitteetta. Tunikan pohjana taitaa olla jälleen kerran "Be carefull out there", helmaa pidennetty ja levennetty. Täytyy tässä tyhmyytensä tunnustaa, että piti ihan netistä vilkasta, että mikä se "monster hai" on, josta kummityttö niin aina puhuu.


Pukin paketista unohtui penaali tms. pussukka, täytynee antaa se kun nähdään. Tässä on käytetty servettiä, jonka molemmille puolille on ommeltu kristallimuovia. Tätä voisin käyttää itsekin, oli aika hyvät värit.














Yritin muokkailla kuvaa Gimp ohjelmalla, mutta ei sitten millään onnistunut, tyssäsi viimeksi tallennukseen, tai siis siihen, että en osaa tallentaa muuhun muotoon kuin tuohon automaattiseen, niin antaa olla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti