keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Enkekeitä toisillemme

PALJASTUSVAARA!

Mikäli odotat lahjaa Tiina -Tontulta, älä lue pidemmälle :)

Mummu pyysi joululahjaksi pyjamaa, no tietenkin toive täytyy toteuttaa. Aluksi ajattelin tehdä pyjaman kokonaan Nanson sinisestä ihanasta laskeutuvasta kankaasta (jotain ohuen trikoon tyyppistä, mutta "hienompaa"), mutta olisipa tullut  tylsä! Onneksi kaapissa oli kesällä mekkoja varten ostettua Marimekon trikoota, joka sopi tuon hieman erikoisen sinisen kaveriksi.


Paidan ja housujen kaavat ovat Suuri Käsityölehdestä, paita oli joku XS -kokoiselle tarkoitettu. Housut ovat tosi vanhasta lehdestä, jätin taskut pois ja lisäsin resot´rit, jotteivat pultut nouse yöllä.

Kuvaa katsoessa voipi käyttää mielikuvitusta, Mummu on paljon hoikempi kuin minä, joten paita varsinkin on (toivottavasti) paremman näköinen hänen yllään.











Ja tietenkin Papalle mätsäävä paita myös!

Tämänkin kaava Suuresta Käsityölehdestä, miesten raglanhihaisen t-paidan ohjeella. On se hyvä, että elämäni miehet, mies, isä ja veli ovat samankokoiset, vaatteiden mallailu onnistuu. Ehkäpä Pikku-Ukkokin kasvaa miehen mittoihin aikanaan :)













Paitojen etupuolella on lastenlasten käsien kuvat enkelin siipien muodossa. Näin Mummun ja papan kaikki pikku enkelit lähettävät halauksensa joka päivä. Kädet on aplikoitu trikoosta lapsen käden mukaan ja niihin on leimasimella painettu käden omistavan enkelin nimi.

Niskassa on pienimmän enkelin "siivet", hän kun saattaa vielä tarvita opastusta toimessaan ja saattaapa tuota joutua vielä joskus kantamaankin.

 


1 kommentti: