torstai 2. tammikuuta 2014

Hyvää ja Kaunista tätä vuotta!

Välipäivä askareet olivatkin hyvin pitkälti kokeiluluontoisia. Tein pitkään kokeilulistalla olleen viirinauhan, Simpukan huoneeseen ajattelin sen laittaa. Tässä on käytetty servettejä, jotka on silitetty kaksipuoleisen liimaharson avulla puuvillakankaaseen ja ommeltu vinonauhalla yhteen. Pituus on n. 2 metriä. Tämä viiri ei kestä pesua eikä kovin rajuja leikkejäkään, mutta ihan mukava kokeilu.




Toinen harkinnassa ollut asia olivat silityskalvot. Kun niitä oli tarjouksessa Pikkupiltissä, maltoin niitä sitten tilata. Koska kiire oli kokeilla, silitin kalvon valmiiseen ostopaitaan. Kalvot olivat yllättävän helppoja leikata tavan teräväkärkisillä saksilla ja suojakalvo pysyi hyvin paikoillaan, toivottavasti lopputuloskin pysyy pesuissa :). Arvatkaahan kenestä Simpukka tykkää niin että halkee?

Pikku-Ukko sai joululahjaksi poikanuken ja sille täytyi tehdä vaatetta, koska "Elvi-vauvan vaatteet ovat niin tyttömäisiä", tuumasi Simpukka. Kateus iski kuitenkin välittömästi kun vaatteet valmistuivat ja koko nukke katosi leikkeihin vähäksi aikaa. Surautin kesästä asti leikattuna olleen mekkosen Elville, jotta Pikku-Ukko saisi oman vauvansa takaisin, houkuttimena hieman pitsiä. Se hyvä puoli nukkevauvoissa on, etteivät kasva ulos vaatteistaan, vaikka vaatteet eivät heti valmistuisikaan :) Kankaat omista varastoista, kaarat tilattu 2009 (tarkistin :)) Myllymyksuilta, mekon kangas jotain saatua. Haalari on kiinni tarranauhalla ja mekko ommeltavilla metallineppareilla, jotaka on Mummo joskus antanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti