keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Kappas vaan,

...1980-lukua tipahti postiluukusta. Ja voisin marssia tämän kankaan kanssa sinne pussauskoppiin!

Mussukoiden "Minttu ja Ville" trikoon kanssa kävi niin, että PAKKO oli tilata. Aikani mietin, että raaskinko ja sitten sitä tupsahtikin verkkokauppaan kakkoslaatuisena puoleen hintaan, niin olihan se suorastaan JÄRKEVÄÄ tilata.

Kankaan kuva on NIIN retro, vaikka ei oikeastaan olekaan. Ja nimi Minttu ja Ville tuo mieleen ihania muistoja! Muunmuassa lapsuuden kesät serkun kanssa! Serkulla oli jostain muoti-ilmiösta johtuen, ilmeisesti ;), kissanpennut nimeltä Minttu ja Ville. Olin tuon Minttu-kissan kummitäti ja kissahan tietenkin kastettiin oikeaoppisesti. Oli kastemekko (käärittiin kissa valkoiseen lakanaan) ja valettiin vettä päähän. Serkku toimi pappina. Aah noita aikoja! Ja kesiä!

Sitä samaa tunnelmaa luovat nyt omat lapset, ihanat kesät ja rakkaat muistot!
Simpukka onneksi ihastui kankaaseen myös ja suunnittelimmekin yhdessä minkälaisen vaatteen hänelle siitä teemme. Ja ihana mekkohan siitä sitten tuli! Sitä nyt vaan on PAKKO koko ajan käyttää, koska on niin <3 ja äiti ei laita vastaan! 

M&V kangashan on sellaista, että kankaan reunoissa on tuo kuvio (peilikuvina) ja keskiosa kangasta on sydänkuvioista. Simpukan mekkoon tuli kuva eteen ja takaosa+hihat ovat tuota sydäntrikoota. Punainen trikoo on jostain vanhoista kätköistä. Tunikan kaava on Princess, jostain Ottobresta, mutta tein siitä paidanmallisen ja rypytin kaitaleen punaista trikoota helmaksi.

Kauan haaveilemastani Noshin ribbineuloksesta tein leggarit, väri on savi/natural (luulin, että on harmaata, mutta minusta enemmän ruskeaa) ja sopii minusta hyvin tuon kuvan kanssa yhteen. Koska kangasta piti riittää veljenkin housuihin, tein resorit lahkeisiin. Nämä eivät sitten Simpukan mielestä sovi mekon kanssa yhtä hyvin kuin lilat slimit...

Ja eihän Pikku-Ukon katu-uskottavuus kärsi, vaikka punaisia sydmiä päällä onkin, eihän?
 
Hän sai samankataisen setin, paidan kaava on satulahihainen Mickey koossa 104, mutta suurennettuna. Ja niinhän siinä sitten kävi, että suurensin liikaa ja paita on vielä liian iso. Takakappale on punaista trikoota vanhoista kätköistä ja hihat tein mustasta pallotrikoosta, joka ostettu Triteksistä. Aika Rock jotenkin, vaikka samalla niin SÖPÖ!

Housut on hupsis kaavalla koko 92 ja ovat myös reilut. Tarkoitus onkin, että ovat yogapants tyyliset, joten menevät pitkään, ehkäpä jopa paidan kanssa samaan aikaan.



4 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä suloiset setit !

    VastaaPoista
  2. Kivat setit! Itellä tätä kangasta myös ja odottaa inspiraatiota/sopivaa knagasparia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SanniL! Tää on kyllä sydämen vievää kangasta :)

      Poista