sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Ompelupäivästä selvitty, osa 1

Valmistauduin päivään ompelemalla vaatteita kasaan ja säästin ompelupäivään itselleni epämieluisimmat työt, eli viimeistelyt; resorien laitot sekä hihojen ja helmojen kääntämiset. Tällaisen kasan otin mukaani (+toisen Minttu ja Ville paidan ja kahdet housut):


sekä tietenkin resorit, langat ja koneet.

Kun minä olin ompelemassa, olivat muut juhlimassa veljenpojan synttäreitä. Lahjaksi veivät yogapantsit. Kaava on muokattu leggareista. Kangas on Marimekon collegea ja resori Myllymuksuilta. Kerrankin löytyi sama svy resoriin!



Muu maa on välillä mustikkaa, mutta oli kotiinkin kiva tulla, oli jo vähän kaivattukin :). Äiti on kuulemma ihana kun on tehnyt ihania vaatteita. Mukavahan se on kun käyttäjät tykkäävät.

Tämä asu menee Simpukalle päiväkotiin ja housut olivat erityisen mieluisat.


Olen pitkään jo haaveillut Simpukalle leggareiden tyyppisistä housuista, slim sweatpantseista, tällaisista, jotka tein aiemmin jo itselleni. Aikaa sitten ostinkin Triteksiltä hieman kiiltävää lycracollegea, joka mielestäni vastaa joustocollegea. Kaava on tuttu vanha Muotimuksujen leggareiden kaava koossa 128, mutta lisäsin taskut tuomaan housujen näköä.














Pariksi housuille valmistui jo viime kesänä paita Keskiseltä ostetusta heppatrikoosta, pallotrikoo on tilattu Lieblingsstueckelta, resori jotain tosi vanhaa ja puuvillapitoista. Kaava on Ottobren satulahihainen paita Mickey koossa 134.

Simpukan toiveesta: Päätön ukkeli ;)

Lisää ompelupäivän tuotoksia seuraavissa postauksissa, mukavaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti