perjantai 17. tammikuuta 2014

Onni onnettomuudessa

on se, etten heitä heti mitään hukkaan :)

Ompelumaratoonilla oli mukana myös yksi epäonninen ompelus, että niitäkin pitää olla olemassa! Onneksi oli seuraa, muuten olisin todennäköisesti heittänyt sen UFO-laatikkoon ja ompelus olisi valmistunut aikaisintaan lapsenlapsilleni :)

Kyseessä ovat nuo aiemmin esitellyt oranssin shortsit. Eihän ajattelemattomuudesta toki voi housuja syyttää, vaan ihan itteään. Olisi pitänyt malttaa syödä aikaisemmin, mutta ajattelin ensin vielä ommella resorit siihen toiseenkin paitaan ja seuraavaan ja sitten vielä shortseihin...

Eli, leikkasin kaikki resorit liian lyhyinä; mittasin vyötärön yksinkertaisena ja leikkasin. Huomasin asian, heitin vyötäröresorin pois ja leikkasin lahkeensuuresorit. Yksinkertaisena!!! AAARRGH! Laitoin resorit pois. Kävin kaupassa ja söin. Syönnin jälkeen leikkasin uudet ja ompelin. Ja jätin vyötärökuminauhakujan reiän ulkopuolelle. Tavoistani poiketen ompelin sen käsin ja hyvät tuli.

Mitä siihen onneen tässä onnettomuudessa tulee, niin minulla oli ommeltuna paita Pikku-Ukolle, johon ajattelin laittaa punaiset resorit. Kokeilin kuitenkin shortsien ylijäämäresoreita paitaan ja ne olivat JUURI SOPIVAT! Tämä paita sai sitten kotona oranssit resorit ja Tiina oli taas onnellinen :)

Ja kuten huomannette, mukaan otettujen vaatteiden pino ja valmistuneet eivät ole aivan identtiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti