keskiviikko 9. lokakuuta 2013

kerta kiellon päälle...

Päätin jo, etten tee enää bodeja, koska pottailua pitäisi harjoitella ja bodyt ovat siinä hankalia. Mutta, nuuka kun olen, en voinut leikellä kangasta turhaan. Bodyn etu- ja takakappale ovat nimitäin vanhasta joustofroteepaidastani, joka jäi epäsopivuuden takia vähälle käytölle. Paidan tein aikoinaan itselleni. Muut osat paidasta on käytetty jo aikaa sitten vaippaompeluissa ja hihat olivat jääneet jäljelle, niistä tulikin sopivasti etu- ja takakappale. Tilkuista sain koottua vielä hihat :) Kankaat on kaikki (paitsi resorin alkuperää en muista) Myllymuksuilta tilattu.

Housuista piti tulla TSI-yogapantsit, mutta ajatusvirheen takia niistä tuli liian kapeat. Ei anneta sen kuitenkaan haitata, sillä ovat passelit juuri nyt ja niin ihanat siilipaidan kanssa myös!


Simpukalla on toistakymmentä pipoa, mutta eihän niitä tietenkään löydä koskaan! (keneenköhän olisi tullut...) Yllätin tytön oma piponi päässään ja kun kielsin ottamasta omiani (moni niistä on samassa paikassa -eli hukassa- kuin tytönkin pipot), niin sitten otettiin pikkuveljen pipo. KUN MULLA EI OO YHTÄÄN!!! Eli, tein Simpukalle pipon, sillä kuuluisalla Modan ohjeella. Oli ihan pakko laittaa siihen vähän pitsiä ja nappi, kuten yleinen meininki on. Tuli kyllä kiva! Eksymistä samaan piiloon ei kuitenkaan estä mikään...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti