torstai 10. lokakuuta 2013

Pipoa pukkaa ja KILPAILUA!


Olen tehnyt nämä hatut jo viime vuoden viimoilta suojaamaan, mutta postataan ne nyt tänne. Kaavan sain ystävältä ja on tosi hyvä, koska suojaa korvia. Itselle ja tytölle pipoja kaksi, isolle ukolle yksi. Näitä lähti lahjaksi yksi vihreäkeltainen (muistaakseni) koira-applikaatiolla, mutta siitä ei tietenkään ole kuvaa :C. Mulla on sellainen pahe, että kun keksin jotain kivaa, teen niitä niin kauan kunnes löydän uuden intohimon kohteen.


Nämä pipot itselle, Myllymuksujen peikkojoustofrotee ja Nanson punainen trikoo/neulos yhdistelmä syksyyn velourinen kissassa myssy talveen. Kissan tassu applikoitu hatun taakse. Velourit  Kestovaippakauppasta. Typylle merenneito trikoo (kirppikseltä löydetty pala) ja nanson vaaleanpunainen trikoo yhdistelmä. Tytön suosikki :). Norsut pipo vielä vanhempaa tuotantoa, mutta jäi tytöllä käyttämättä on nyt pikku-ukolla :)




Simpukalle ja isolle ukolle velouriset pipot talveen. Hieman iso tuo ukon pipo, pitänee pestä 60 asteessa pariin otteeseen :)











ValokuvaPikku-ukolle takki syksyyn. Tässä ompelussa harjoittelin vuorin ompelua ja vetoketjun ompelua sinne vuorin väliin. Raikas takki, todennäköisesti ei vain mahdu keväällä...  Kaava on Ottobren jostain hupparista muokattu. Päällykangas on tilattu ulkomailta, ja sitä oli niin vähän, että hupusta tuli liian pieni. Harvoin sitä huppua käytetään, meillä ainakaan. Vuorikangas on jotain puuvillaneuleen ja coolmaxin yhdistelmää, kälyn anopin peruja kuitenkin, ja erittäin käyttökelpoista. Vetoketjukin jostain saatu, takin mitta siihen sovitettu. Resorin olen luultavasti ostanut uutena?!, koska sitä on edelleen varastossa, ostopaikasta ei varmuutta.





KILPAILU: Arvaa/tiedä minkä rotuinen koira pipoon on applikoitu :) Vastaa kysymykseen kommenteissa ja jätä nimimerkki :) Arvon jotain kivaa oikein arvanneiden kesken. ARVONTA SUORITETAAN 20.10.2013 ja voittajan nimimerkki julkaistaan täällä silloin!

6 kommenttia: