sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pipo päähän pakkasella

Jouluisissa merkeissä tämän vuoden ensimmäinen bloggaus. Viime vuonna suvun aikuiset (mieheni ja minun sisarukset puolisoineen) saivat lahjaksi lapaset, tänä vuonna pipot, osa sopii yhdessä käytettäväksi.

Miehet saivat Noshin kaavalla tehdyt lippapipot, Autokorjaamo- ja raitakangas joustofroteeta, autokorjaamossa sisus luonnonvalkoista trikoota ja raidallinen kaksinkertaista joustofroteeta. Kesämieskekkonen ja Pohojalaaset trikoota, vuorena luonnonvalkoinen trikoo. Kokona XL. ja naiset ruttupipon.







Naiset saivat Ruttupipot, kaikki kaksinkertaista velouria, koristeena puuvillapitsiä ja nappi. Tämä on Modan kaava ja koko M.











Joulun jälkeen innostuin ompelemaan tonttulakkeja, kun sellaisiin NIIN sopivaa kangasta löysin juuri enne joulua, kun käytiin Toivolan Vanhalla Pihalla Jyväskylässä, kannattaa muuten poiketa! Jouluisissa tunnelmissa oli Pienen Hattutehtaan Laura myymässä näitä joustofroteita, joista pienet tontut (ja ehkä vähän isommatkin) pääsevät nauttimaan ensi jouluna. Ovat kyllä söpöjä! Ja jälleen kerran livenä paljon ihanampia kuin verkkokaupan sivuilla...









2 kommenttia:

  1. Mun niin piti Lauralta tilata tuota kun Treen messuilla ei sattunut rahaa mukaan (mähän olin vaan töissä siellä) mutta unohdin. Ihania hattuja olet taas värkännyt. Ehkä minäkin jo tänä vuonna pääsen tuonne ompeluhuoneeseen asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos! Kyllä sä vielä ehdit, aivan varmasti!

      Poista