tiistai 6. tammikuuta 2015

Kauan, kauan sitten

tehtyjä vaatteita, jotka ovat odottaneet kuvan ottamista pidon ja pesun välillä, eipä ole kukaan ehtinyt kuvia napata.

Nämä tähtihousut ovat jääneet Pikku-Ukolle jo pieneksi, joten kuva on nyt helppo napata. Housut ovat mustaa peruscollegea ja raitaresoria, molemmat Myllymuksuilta, tähdet farkku-silityskalvoa Pikku-Piltistä. Koko jotain 86 varmaankin, muokattu jostain kaavasta yogamaisiksi.


Tähän settiin poika ihastui. Traktorit on ihan hitti! Vaikka epäilin hupparin käytännöllisyyttä, on tämä ollut toimiva päiväkotikäytössäkin. Ja taskut ovat aina plussaa Pikku-Ukon mielestä. Kangas on peruscollegea, resorit Marimekkoa. Taskut on ommeltu kiinnittämällä resori nurjalle. Paita on saanut näköjään käytössä uuden sävyn etumukseensa :/

Punaiset vaatteet ovat olleet hänen mielestään isonsiskon juttu, mutta ilmeisesti taskujen ansiosta nämäkin ovat kelvanneet. Joustofrotee on Marimekolta. Housut näyttävät hassuilta, koska henkari vetää vyötäröä leveämmälle kuin onkaan ja lahkeet ovat kapeat. Koko molemmissa 104, housujen kaava chillax, paidan dinosaur.



Aluspaidaksi hihaton pilvitrikoosta, kuva mustaa silityskalvoa. Kuva oli koottava aika monesta pienestä ja tarkasti leikattavasta osasta, ei kiva. Lopputulos on kyllä ihan kiva ja paita päässyt käyttöönkin, vaikka käyttäjän ensi kommentit eivät mairittelevia olleetkaan. Koko n. 92/98 cm (vaikka 104 koolla tehty).

Siskolle kanssa housut joustofroteesta. Kiva, että kelpasivat, vaikka eivät leggarit olekaan. Lahkeesta tiukat kuitenkin, pepulta löysemmät. Tykkään siitä, että voi käyttää paidan sekä tunikan kanssa. Pultut oikeasti saman mittaiset, KUVA valehtelee. Koko 128 cm, kaava chillax.

Kesää ajatellen kokeilin kaavaa, jota olen kauan jo halunnutkin kokeilla, noiden pussitaskujen takia. Kankaat Viljamin Puodista. Puudeli on ihanan pehmeää ja yksivärinen ihanan napakkaa, ehkäpä kesäksi caprit... Simpukka on kyllä pitänyt tätä jo pitkähihaisen kanssa. Kaavana Fly Catcher, koko 128.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti