keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Farkusta uutta

Olen farkkutyttö. Kun farkut istuu hyvin, ovat ne yhtä mukavat kuin lökäpöksyt. Koska hyviä farkkuja on hankala löytää, kytän vanhat aina loppuun asti. Kahdet lempifarkkuni olivat jo jonkin aikaa olleet rikkinäisinä (käytössä) ja kun sitten pesin ne, en nostanutkaan niitä enää kaappiini, vaan laitoin suoraan ompelukasaan. Jotta en ottaisi niitä sieltä enää, oli niille pikaisesti suoritettava muodonmuutos.

Pikku-Ukolle tein haarem-farkut, pitkät resorit, jotta menisivät pitkään. NIIN tärkeät taskut olivat kuitenkin väärällä puolellä, hankala pitää käsiä takataskussa, joten voi olla ettei housuista tule lempparit. Jos Herra nyt ylipäätään suostuu niitä toista kertaa jalkaansa laittamaan. Kokeili siis, mutta lensivät samantien päältä. Minusta ihan söpöt kuitenkin, toivottavasti mieli muuttuu.



Housut on leikattu farkuista niin, ettei takataskuja tarvinnut purkaa. Vyötäröllä kuminauha resorin sisällä. muoks: ja kyllä, kelpaavat :)














Simpukalle tein suikaleista mekon. Hyvin oli yksinkertainen toteuttaa pelkällä ompelukoneella. Vyötäröllä pelkkä resori, hame on reilu meidän 6-vuotiaalle, itselle se oli liian lyhyt, olisi ehkä päässyt minun vaatekaappiini :). Jokainen sauma tikattu kaksoisneulalla, pinkillä langalla. Helmassa puuvillapitsi, kuulemma muuta ei tarvitse. (Itse olisin ehkä lisännyt applikaation)

1 kommentti:

  1. Tosi tyylikkäät vaatteet! Hyvin käy nuo farkkujen yksityiskohdat uusiin vaatteisiin :)

    VastaaPoista