maanantai 5. tammikuuta 2015

Joululahjat


voi varmaankin nyt paljastaa :) Kälyjen ja lankojen pipot onkin jo esitelty

Sisko sai kauan toivomiaan kestositeitä, sekä niille söpön säilytyspussukan, josta ei, kumma kyllä, ole kuvaa.

Päällinen näissä kaikissa PUL, kiinnityksenä
KAM -nepit.









Ihoa vasten on bambuhamppu-collegea, paitsi oranssi on bambufroteeta, joka pysyy pehmoisena pesuissakin. Imuna välissä 2-3 kerrosta samaa samaa collegea ja froteeta kuin ihoa vastenkin.

Kaikki kankaat Myllymuksuilta.

2-vuotiaat  serkut saivat heijastin liivit. Nämä ovat olleet haaveissani toteuttaa jo pitkään ja nyt se inspis sitten tuli.

Enää en ihmettele, miksi tällaiset ovat niin kalliita! Näiden tekemisessä meni paljon aikaa ja heijastin kangaskin on yllättävän tyyristä.

Kissa liivi on tumman violettia fleeceä, joka on ostettu Veljekset Keskiseltä. Kuvassa väri liian tumma, oikeasti ihan kivan värinen.




Sivuilla kuminauhat väljyyttä tuomaan, toisella puolella kuminauhat voi avata, kiinnitys KAM-nepeillä, sattui löytymään vielä samanväriset fleecen kanssa.









Molemmissa liiveissä heijastimet edessä ja takana. Heijastin kangas on ostettu paikallisesta kangas ja ompelukoneliikkeestä PalaRannasta.

Sininen liivi myös fleeceä, ostettu muistaakseni Eurokankaasta, ja kiinnitys niin ikään sointuvilla KAM-nepeillä.
Kuvien ottamisen ja paketoimisen välissä lisäsin
vielä kuminauhan pääntielle, koska näistä tuli aika väljät. Toisaalta, menee sitten kauan.

Meilläkin olisi ollut vientiä näille, Pikku-Ukko ihastui traktoriin ja Simpukka kissaan. Täytyy odotella uutta inspiraatiota...
Ennen heijastinliivejä olin ommellut molemmille serkuille housut, joten laitoin ne samaan pakettiin, kasvuikäisillä kun ei uskalla jättää esim. synttärilahjaksi.

Nämä housut sointuvat saajan syntymäpäivälahjaan, ruskean peruscollegen ostopaikkaa en muista, taskut ovat Noshin trikoota, raitaresori Myllymuksuilta. Housut ovat muokattu hyväksi havaitusta kaavasta.











Vaaleanpunaisen joustofroteen olen ostanut Eurokankaasta, aikoinaan vaippakankaaksi. No, olen siitä yhden (tai korkeintaan kaksi) vaippaa ommella. Raitaresori on niin ikään Myllymuksuilta. Nämä ovat yogapant -tyyliset housut, luulisi menevän pitkään. Sydän on trikoota ja toteutettu alikeompeluna.














Nuorempi kummipoika (5kk) sai isoveljen asun kanssa mätsäävän asun. Noshin puuvillatrikoosta body ja pilvivelourista housut kokoa 74 cm.Kuumailmapallotrikoo ei ihan riittänyt molempiin hihoihin, joten jatkoin mustalla trikoolla.















p.s. olisi joskus kiva nähdä näitä käytössä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti