perjantai 24. lokakuuta 2014

Pipo päähän syyssäällä

Kävin Seinäjoella käsityömessuilla ja löysin sieltä kauan kaipaamaani kangasta. Oikeastaa en itse kovasti välitä tästä, mutta arvasin, että Simpukka tykkää. Metrin palan raaskin ostaa ja siitä tulikin juuri yksi paita koossa n. 128.
Palanen jäi vielä neliöpipoon, eikä sitten muuta jäänytkään. Pipoille onkin tarvetta kun ilmat ovat kylmenneet. Toinen paksumpi pipo paksusta joustocollegesta ja pinkistä joustofroteesta. Applikaationa Pinkie Pie.


Lasten serkuille meni myös pipot. Kummitytön pipo on yksinkertaista trikoota, joissa rypytys takana ja korvilla kaksinkertainen resori, serkkupoijjaalle meni lippis pohojalaaset trikoosta, vuorena luonnonvalkoinen trikoo. Pohojalaaspiposta ei tullut otettua kuvaa, mutta kissapiposta ehdin napata.

Kummipojan veli täytti 2-vuotta ja tietenkin häntä juhlittiin <3. Lahjatoiveena oli jotain tarpeellista tai lämmpin pipo syyssäähän. Tein ensin lippapipon, mutta siitä tuli pieni :( mahtunee ehkä vuosikkaan päähän (onni on, että sellaisetkin synttärit tiedossa). Tein sitten reippaasti isomman, onneksi kangasta oli vielä. Päällisenä Pehemiältä ostettu joustofrotee, sisus punaista fleeceä, korvien kohdalla molemmissa PUL-kankaan palat pitämään viima kaukana.
Lisäksi tein ihan peruspaidan, kuosina Noshin kuumailmapallo trikoota. Hiat on käännettävät, jos vaikka ovat liian pitkät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti