lauantai 25. lokakuuta 2014

Kotoosta

Pehemiä ja Verson Puoti myivät rikoota ja joustocollegea nimeltä Pohojalaaset, olihan sitä pakko ostaa, kun mainospuhekkin oli tällaane:

“Tälläinen kuva syntyi viime viikon uutisia seuratessani. Karhua ei lähäretä pakohon, vaa sitä mennähän kattomahan, jos se kirkoolla toikkaroo!” Kunnon meininkiä Puukkojunkkareilla! :D
Kuosin suunnittelu: Leena Renko

Aluksi kankahasta tehtihin päähine veljen poijaalle, airoolle pohojalaaselle miähelle. Siitä ei tietenkään kuvaa oo kukaan ottanu. Mutta samanlaane on tulos jouluksi, joten jos siitä joku tonttu kuvan nappaas.

Ittelleni tein koltun ens kesäks ja tairanpa hetikin sitä ruveta käyttämähän. Ja Simpukalle tunikan kans. Nää on ihan mutu-tuntumalla saksittu, vanahoja hyviä t-paitoja mallailemalla.



Pikku-Ukoolle tehtihin paita, saa laittaa sen sitten hoitopaikan valokuvauksehen.


Pikku-Ukko tartti myäs housut, ja saikin tuollaaset "Raappahousut". Kangas on muutaman euron kirpparilöytö ja jotaki tyylikästä pukukangasta, joustaa pikkuusen. Taskunsuus ja pultus on joustokantti, kiiltävä puali ylöspäin.


Pohojalaaset -kangas meniki kokonansa, joten Iso-Ukko jäi iliman. Muttei se pohojalaanen oo, joten ei se tarttekkaan. Pohojalaaseksi ei menaan tulla, vaan synnytähän. Voi että on komiaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti