tiistai 6. toukokuuta 2014

Puuvillaa pukkaa :)

Ystävä kysyi haluanko kankaita, kun hänellä itsellä ei ole niille käyttöä. No... tottakai!

Kankaita oli kaksi isoa kassillista, paksua Strömma Sweden -puuvillaa. Pesin kankaat heti, eivätkä menneet miksikään! Kankaat olivat isoja paloja, joten en malttanut niitä heti leikellä, vaan mielin jotain suurempia kokonaisuuksia. Ja tuosta punaisesta onkin suunnitteilla jo jotain ...

Kiitokseksi kankaista ystävä halusi ostoskassin, joten sehän täytyi heti tehdä, jottei jää hurjasti velkaa ;) Kaavana tässä on Finlaysonin kääntökassi, ja täytyy sanoa, että mukavan tukeva malli, koska kantokahvat ovat kiinteät, niin ei heti ratkea.



Kassiin laitoin mukaan neljä tyynyliinaa, jotka esittelijän kanssa yhdessä teimme. "Leikkasin" kankaat repimällä ja Pikku-Ukko tuli auttamaan, hyvin repesi langansuunteisesti, vaikka voimaa piti pienen vähän käyttää :). Hän myös irrotti nuppineuloja sitä mukaa kun ne saumurin eteen tulivat.

 Kiitokset vielä Tuijalle!

Ja koska kaikki muutkin, niin minäkin, kokeilin kankaiden yöna jaossa ollutta Nosh Organicsin lippapipon kaavaa. Nämä ovat kokoa M, toinen saumanvaroilla ja toinen ilman, menevät 2- ja 4- vuotiaille veljeksille, toivottavasti mahtuvat. Pikku-Ukolle oli sopiva tuo pienempi. Lipassa kovikkeena molemmilla puolilla liimaharsoa, toivottavasti ei pesussa kovasti pehmene. Sisäpuoli turkoosia trikoota, joka ei jousta yhtä paljon kuin päällikangas, kankaat Myllymuksuilta. Ja ai että tuo kalastajan kaverit on ihana kuosi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti