torstai 29. toukokuuta 2014

Loistetta harmauteen

Simpukan ystävä täytti 5 vuotta! Odotettu kutsu synttäreille saatiinkin ja vietäväksi Simpukalle kelpasi vielä äidin tekemä :) Tätä Racerback (painijanselkä)- mekkoa olen tehnyt pari jo aikaisemminkin, joten tein nytkin, lämpimien kelien innoittamana. Tällä kertaa tuli liian vaan löysät hihansuut, mutta eihän se helteillä haittaa, viileämmällä kelillä voi laittaa t-paidan alle. Koko tässä n. 116.

Kangas on Nanson trikoota, kruunu tehty PikkuPiltistä ostetuilla silityskalvoilla, myös kruunun "rubiinit". Seuraavalla kerralla pitää muistaa, että jos kalvon "nurjalle" puolelle piirtää, väri tulee silitettäessä kankaan puolelle. Piirtäkäämme siis jatkossa suojakalvoon :). Mukavia, näissä "Glittereissä" kiilto tulee kunnolla esiin vasta kiinnitettynä ja suojakalvo poistettuna.














Helman hapsutin 80-luvun tyyliin, koska se on niin helppoa ja rentoa. Muistatteko tyylin? Jostain syystä Iso-Ukko ei muistanut hapsuhelmaisia ja -hihaisia jätti(t-)paitoja ja mekkoja, joissa oli helmiäkin koristeena :) Ainakin ulkomailta sellaisia tuotiin tuliaisiksi.


Työkaverilta saaduista puuvilloista tein lasten pussilakanan ja tyynynliinan, Ihanan selkeät värit ja mukava vuodenaika -kuosi. Ja niin hyvätuntuista puuvillaa!










Kankaan hulpiossa luki Strömma 1980 :), mutta netistä ei löytynyt sen tarkempaa tietoa kyseisestä yrityksestä.


Pussilakanan toinen puoli sini-valkoraidallista puuvillaa samasta tehtaasta.













Olipa ihana tehdä jotain "tarpeellista" välillä, Simpukkakin tykkäsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti