perjantai 20. syyskuuta 2013

Ihana, lämmin ja pitkä kesä!

Olen NIIN nauttinut tästä ihanasta kesästä! Olen saanut sen viettää kotiäitinä ja kesä on ollut juuri sellainen kuin olin sen toivonutkin olevan!

Ja kaiken on kruunannut tietenkin JUHLAT! Olemme päässeet kolmiin hääjuhliin ja yksiin 40 -vuotissynttäreihin, ihanaa!!! Siitä on pitkä aika kun viimeksi olen hääjuhlissa ollutkaan, olisiko ollut 2007, terkkuja vaan Kikalle :)

Lahjojen keksiminen onkin vaikeaa, rahaa nyt aina voi viedä, mutta se on hieman persoonatonta. Siispä palasin vanhoihin nikseihin ja lisälahjana veimme tällaisia valokuva-/vieraskirjoja. Tein näitä kaikkiaan kolme, sama koko ja kangas kaikissa, mutta koristeet keskenään hieman erinäköisiä, arvatkaa monestako muistin ottaa kuva? No tästä ensimmäisestä tietenkin :)



















Harmittaa, että tuota valmiiksi rypytettyä pitsiä ei tahdo löytyä mistään. Täytyisi aina muistaa hamstrata kun jostain osuu silmään, laiskaksi vissiin on tullut, kun ei viitsisi rypyttää. Tässä taitaa olla itse rypytetty, yhteen riitti varastossa ollut valmis pitsi. Koristeet on joskus ajanmukaan kertyneitä, luutavasti Tiimarista. Kangas on aivan ihanaa, hempeää puuvillaa, jälleen Veljekset Keskiseltä. Myyjä esitteli muitakin samaan sarjaan kuuluvia uutuuksia, mitähän niistä taikoisi... kenties tilkkutyö?

Täytyihän sitä sitten vielä kokeilla, että miten ne pussukat taipuu, kun ne nyt ovat niin IN. Itseasiassa idea lähti vetoketjun ompelun harjoittelemisesta (totta, se on minulle ihan pelottava juttu!). Sain Simpukan hoitotädiltä sekalaisen kasan vetoketjuja ja Marimekon markiisikangasta Keskiseltä löytönä (5,90e/0,5 m), joten korkealta ei näitten kokeilujen kanssa tipahda. Toista pitkään kokeilulistalla ollutta asiaa, eli kristallimuovia, kokeilin myös pussukkaan, tässä kristallilla laminoitu Me&In servetti. Ihania ja monikäyttöisiä tokikin. Nämä "harjoituskappalleet" jäävät kotiin, yksi Marimekkoinen on jo lähtenyt uuteen kotiin kiitoksena juhlatantun lainasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti