torstai 11. syyskuuta 2014

Syksyä

Syksy tuli ja niin saapui into ommella myös. Simpukka aloitti eskarin, joten hänelle jo jonkin aikaa sitten ostamani kangaspala Hamstereista muotoutui tunikaksi. Numerokangas siis Kangashamsterit FB-ryhmästä ja hyvin sointuva trikoo Nansolta. Koska numerokangasta oli sen verran vähän, ettei riittänyt koko tunikaan, on takakappale myös yksiväristä. Kaava oma sovellus hyväksihavaitusta peruspaidasta. Pääntie (ja kietaisu), sekä hihansuut ja helma kantattu joustavalla tereellä, jonka löysin kirppikseltä. Tosi magee paita, käytetty ja pesty jo kovasti, eikä vielä näy nuhjaantumista, se on kiva!

 
Noshilla on 5 -vuotissynttärit ja sen vuoksi kankaita alessa. Vaikka totuudennimissä, olin iskenyt silmäni tähän krokoon jo aiemmin. Nyt sitä siis tilattiin, vaikka se ei alessa ollutkaan :) Samasta paikasta raitatrikoo, sopii niin hyvin tuon krokon kaveriksi. Nämä kaksi paitaa ovat molemmat Pikku-Ukolle, toisessa hieman kasvunvaraa ja toinen on nyt justiinsa käytettäväki. Krokokankaasta ei jäänyt kuin suikaletta jäljelle, hyvin käytetty 50 cm,

Toisessa paidassa takakappale ja hihat raitakankaasta, kokeilin ekaa kertaa tuplahihoja ja ne on ihan aidot. Ei ollut ollenkaan hankala ommella, tein ensin hihat valmiiksi ja istutun ne sitten yhtäaikaa valmiiseen paitaan. Toisessa kanttaus pääntiessä ja hihansuu"resorit" raitakankaasta, oli niin joustavaa, että oli helppo tehdä. Hihat ommeltu Kiikerin maailman ohjeella, oli kyllä näppärää.

Näistä tuli kyllä aivan ihanat!

p.s. kuvaamatta on kesän aikana tehtyjä tuotoksia, kokakohan ne kerkiäisi tänne laittaa...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti