perjantai 25. heinäkuuta 2014

Lahjuksia

Kesä on ihanaa aikaa viettää synttäreitä. Lasten serkuistakin 4/7 on syntynyt kesällä.

Sisaruksille tein liikennemerkki-trikoosta tunikan/mekon kokoa n. 98 ja t-paidan kokoa 128. Tunikassa pinkit resorit ja t-paidassa ruskeat. Keltainen on kyllä tämän hetken väri, on niin lapsille sopiva, sekä tytöille, että pojille. Liikennemerkki -trikoo FB -ryhmä Kangashamstereista ja sitä ei jäänyt jäljelle kuin yksien kalsareiden verran (joka onkin seuraava projekti), joten fabrik well spend :) Resorit varastoista. Kaavat muokattu hyviksi todetuista.


Tuorein serkku syntyi sunnuntaina, vajaa viikko sitten siis. Hänelle olin suunnitellut jo jumpsuitin, mutta odottelin varmuuden vuoksi syntymää, jotta osasin valita oikean kankaan. Tämä haalari on kokoa 62 (reilu mielestäni) ja poseeraamaan pääsi Jussi -vauva vuodelta 1984 tai 1985 :) Enpä ole ennen mitään näin pientä (jos nukenvaatteita ei lasketa) ommellutkaan. Kangas Pehemiältä aikaa sitten ostettu.


2 kommenttia:

  1. Onpas kiva tuo keltainen liikennemerkkiksngas! Paljon menee ohi, kun ei ole fb-ihmisiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tämä, kuten moni muukin kangas, on mielestäni paremman näköinen vaatteena kuin kankaana. Kyllä ilman Facabookkiakin kangasvarastot saa kasvamaan ;)

      Poista