keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Koulut alkaa

Kuten Pikku-Ukolla, myös Simpukalla olivat vaatteet kutistuneet kaapissa, jo viime keväänä oli tätä ilmiötä huomattavissa. Vaikka napapaidat ovat tällä hetkellä in, ei niillä koko talvea tarkene 
(enkä antaisi sellaisessa kulkeakaan).

Ihanasta Sampsukan pöllötrikoosta tunika. Ihanan värikäs kangas! Kaavana tässä Nohin ilmaiskaava koossa 152 cm, leikattu A-linjaisesti. Hihansuut, päätie ja helma kantattu harmaalla resorilla.

Tämän kankaan tilauspaikkaa en valitettavasti muista. Kaava on Noshin ilmaiskaavalla, koko 152, helmaa on muokattu kaarevaksi ja takaa pidemmäksi. 

 Halusin testata napitushalkiota, kaava sama tuttu Nosh, kangas todennäköisesti Kangaskapinalta. Kirjavassa kankaassa nappilista näkyy huonosti, neppeinä kukalliset KAM-nepparit.

 Simpukalle myös Ainolan viidakko trikoosta pitkähihainen. Aah, että, aurinkokin sattui ainakin yhtenä päivänä paistamaan :D

Tämä sieni trikoo on niin pehmeää! En yhtään muista kenen kangas kyseessä, vanhempaa tuotantoa kuitenkin jo, hyvin pitkää "marinoitu" kangas. Kaavana raglan hihainen paita Ottobre-lehdestä. Hihansuut ja pääntie huoliteltu kiiltävällä joustokantilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti