sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kesä!


Kesän ensimmäinen, mutta toivottavasti ei viimeinen, lämmin LOMApäivä. Ulos kuvaamaan jo aikaisemmin ommeltuja kesäisiä vaatteita.

Löysin Ottobre -lehdestä kivan lyhythihaisen kaavan ja teinkin heti useamman samaan syssyyn koossa 152 cm. Koska mallissa ei ole erillisiä hihoja, on kankaan menekki pienempi kuin tavallisessa t-paidassa. Pääntiet ja hihansuut, sekä vyötärö huoliteltu kuminauhakantilla, helppoa ja siistiä!

Tämä perhos -kangas on aivan ihan pehmeää!!! 
Onneksi sitä oli jäänyt omasta tunikasta pala, joka riitti juuri Simpukan paitaan.

Nappinjan ihanasta päärynä trikoosta toinen samanmoinen. Hieman pidempi versio, voi käyttää puidempänä tunikana tai pitää vyötäröllä, jolloin jää hieman pussilleen, kivan näköinen niinkin.

Tämä jätski trikoo on niin raikas ja ihana. Ilmeisesti tämä päällä on syöty jätskiä, koska yhteen puikkoon on ilmestynyt lisää päällystettä :). Tässä paidassa helman pituus edellisten välistä.

Tässä vielä kaikki sulassa sovussa.


Tämä ihana uusretro -kangas on odottanut kohtaloaan jo pitkään. Olen siitä hihatonta mekkoa suunnitellut jo pitkään, mutta sopivaa kaavaa ei ole ottanut silmään. Suuressa Käsityölehdessä oli Metsolan kaavat ja 128 koosta suurensin n. kokoon 134/140. Pääntie ja kädensuut huoliteltu keltaisella kuminauha kantilla.

Pikku-Ukko sai talveksi Metsolan -kaavalla ommellun pitkähihaisen. Tässä kantit ommeltu Marimekon resorilla.

Ihana kesäinen vehreys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti