keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Tavallista taaperrusta

Housuja tein myös, neidillä oli kesän jäljiltä aika monista leggareista polvilla reikä. Chillax 128 tai 134 kaavalla ovat nämä. Kangas jo lopettaneesta liikkeestä ostettua lycracollegea, eli joustocollegea. Poikkeuksellisesti tein taskut kuten ohjeessa :) 

Koska leggarit vaan on niin IHANAT, ei niitä ole koskaan liikaa. Simpukalle Pikku Piltin ihanasta kankaasta, resorilla hieman jatketut leggarit.

Ja ne (seuraavan postauksen) "kuuluisat" pääkalloleggarit... Valitettavasti Sashopin musta kangas haalistui jo esipesussa, mutta miellyttävä, pehmoinen kangas ja PALJON käytetyt.

Koossa 104 tein chillaxit myös. Näissä on kiva unisex malli, sopivan leggarimainen tytölle, mutta ei kuitenkaan liian leggarimainen pojalle. Kangas joustocollegea kivijalkaliikkeestä ja taskut samalla tyylillä kuin siskonkin housuissa. 

Toiset samanlaiset tein Kangaskapinan sinapinkeltaisesta joustocollegesta, jouduin pulttuja jatkamaan resorilla, mutta itse asiassahan se sopii hyvin :). Raitainen resori Myllymuksuilta.

Pikku-Ukko ei tykkää "Fankuista, kun ne päällä ei voi leikkiä", joten nämä on ihan parhaat. Kapeat lahkeet on helpot talvella toisen housujen alla ja varrellisessa kengässä.

Toiset housut, mitkä Pikku-Ukko kelpuuttaa ovat "pitkä resori -housut", tällä kertaa yogapantsien muodossa. Äitikin tykkää tästä mallista. Alle mahtuu kalsarit / sukkahousut ja pultut pysyy paikallaan. Tämä ihana keltainen joustofrotee on FB ryhmästä ostettu. Sitä jäi vielä vähän, Saas nähdä tulisiko siitä Simpukalle hame...

Sitten on vielä nk. ufo-laatikosta löytyneet housut. Olen aikoinaan meinannut tehdä nämä Simpukalle (varmaan joku 5 vuotta sitten), mutta oli jäänyt resorista kiinni. Vieläkin näistä puuttuu vyötärökuminauha, mutta ovat jo vaatekaapissa kuitenkin :D. Kangas on ostettu Kestovaippakaupasta ja on ihanan pehmeää velouria. Varmasti lämpöiset pöksyt, viimeinkin :)

Jontikka -housuja en ollutkaan tänne laittanut, vaikka ne ovat valmistuneet jo kesäksi. Tässäkin kaavana chillax, kankaana joustofrotee. Pulttuja jatkettu resorilla. Ai että oikean sävyisen resorin löytäminen on joskus vaikeaa!
 Kohdistukset onnistuneet hyvin, kerrankin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti