maanantai 26. elokuuta 2013

nyt kokeillaan :) Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi (kun olisi pitänyt siivota) kokeilla bloggaamista, saa nähdä miltä näyttää...

En malttanut tilata tätä ihanaa "Puut ja eläimet" -trikoota Sampsukasta kuin tilkun, joka riitti juuri hihoihin ja aplikaatioon. Meinasin ensin aplikoida lehmän erillisistä kankaista, mutta tuo pieni pala olisi jäänyt yli. Kerrankin tuli kangas käytettyä tarkkaan. Keltainen trikoo ja ärtsyn värinen resori vanhojen aarteiden kätköistä :) 

 
 Tämä ihana ankka -trikoo on tilattu Lieblingsstueckelta FB-ryhmän kimppatilauksena. Kuvasta päättelin, että kuvio olisi suurempi ja olin aluksi aivan pettynyt. Kuitenkin näistä tuli syötävän suloiset! 1,5 -vuotiaalle sanojen harjoittelijalle "Tintu" -paidat käyvät mainiosti.


Varsinkin tästä tuli RETRO, aivan ihana! Vihreän trikoon (epäilen että vanhaa tuotantoa, ehkä Taito) löysin kirpparilta 0,5 metrin palan eurolla.Tapanani on tehdä "hieman" kasvunvaraa, joten tämä pääsee käyttöön ehkä vuoden päästä. Tai sitten käärin hihoja ja ruttuan helmaa ;)


Kummitytön synttärilahjaksi muotoutui rakkaalle Baby born -nukelle villakangas takki ja hattu. Villakangas mummolta saatu, vuori puuvilla vanhoja jäämiä, KAM-nepit. Kummitytölle pipo yksinkertaisesta trikoosta ja kauluri kaksinkertaisesta trikoosta, kiinnitys Aplix-tarralla. heppakangas on niin ihanaa!!! ja puna-valkoinen pallokangas sopii pariksi täydellisesti.



3 kommenttia: